FAR Institute

ФАБРИКА ЗА АНАЛИЗИ И РЕШЕНИЯ

МИСИЯТА Е ИЗПЪЛНЕНА

Събрахме средствата, необходими за шофьорски курс на двама от младежите. Помагаме им да получат равен старт в живота. За тях възможността да шофират не е лукс, а допълнителна възможност да работят по-добре платена работа. Младежите от институциите започват работа още на 16 години, учат и работят.

Искаме да изкажем специални благодарности на инструкторите Цветослава Пенева от „Екарс“ ЕООД и Андрей Попов от „Деми Мото“ ЕООД. Цветослава и Андрей ще дарят своят труд като инструктори, а със спестените от това средства ще можем да осигурим курс за още един младеж. Благодарим за личната ангажираност и доброто отношение!

Младежите Елена и Антон вече са записани за шофьорски курс и започват да се подготвят.

Благодарим на директора на преходното жилище г-н Александър Малински за успешната съвместна работа!

Ще се похвалим тук, когато нашите младежи държат в ръцете си шофьорските книжки. Ще обявим и третия младеж, когато бъде записан.

Вярваме, че децата без родителска грижа са наши деца, на цялото общество. Всички ние имаме ангажимент да изтрием болката на тяхната съдба и да им подадем ръка за успешен старт в живота.

Изказваме сърдечни благодарности на дарителите, които дариха парични средства и направиха възможна тази наша инициатива чрез кампанията ни в platformata.bg!

Очаквайте нашите нови инициативи.

Регистрирай се за нашия бюлетин

Остани информиран