FAR Institute

ФАБРИКА ЗА АНАЛИЗИ И РЕШЕНИЯ

Новогодишно парти за 13 деца, растящи без родителска грижа

С огромна благодарност към всички дарители, които подкрепиха нашата идея да подсигурим всичко необходимо за отпразнуването на новата година в преходните жилища в квартал Горна баня, ето информация за инициативата и малко снимки:

От даренията се събраха 825,00 лева и закупихме декорация, лакомства, баници с късмети, всички необходими продукти за празничната вечеря и дори допълнии подаръци за всички тринадесет младежи. Торта и специален подарък за едно дете, което на 1-ви януари имаше рожден ден. 

След 1-ви януари по сметката на кампанията постъпиха още 500 лева, които ще добавим към средствата за абитуриентския бал на две девойки и един младеж – зрелостници тази година.

За облеклото на едното момиче се е погрижила друга организация. Ние организираме кампания за набиране на средства за другите две деца както и за тържеството в двете жилища по отпразнуване на успешното завършване.

Повече подробности можете да прочетете тук: https://platformata.bg/bg/kauzi/1950:abiturientski-bal/details/campaign.html

Благодарим на дарителите с големи сърца!

Регистрирай се за нашия бюлетин

Остани информиран